E ziua ta Mămico …

p1030905_resize.JPGSe spune că…

Nu există dragoste ca cea a mamei

Şi nici o legătură mai strânsă pe pământ Decât legătura preţioasă pe care Dumnezeu o dăruieşte

Oricărei mame atunci când dă naştere copilului său!

Pentru aceasta, copiii din Valea Mare s-au hotărât ca pe data de 11 Martie să susţină un mic spectacol cu cântece, poezii şi o scenetă cu ocazia zilei de 8 Martie, ziua mamei. Ei s-au adunat în faţa altarului pentru a preamări, cum au ştiut ei mai bine, bunătatea lui Dumnezeu şi legătura pe care el a dăruit-o ca o binecuvântare pentru mame şi un ajutor pentru copiii.

Mamei îi datorăm faptul că existăm, căldura primului sărut, gingăşia mâinii care ne-a mângâiat pentru prima dată pe creştet şi faptul că ştim cine suntem. Sunt multe lucruri pe care copiii ştiu că le-au primit de la mama, însă cel mai frumos cadou, au spus ei, este iubirea cu care ea îi înconjoară de o viaţă.

Ei au înţeles că trebuie să-i mulţumească Domnului prin cântece, iar mamei prin poezie:

100_2917_resize.JPG„Într-adevăr, pentru toate îţi mulţumim! Ce poate fi mai frumos decât un mulţumesc care vine din gura copilul tău drag!?! Un mulţumesc care poate fi spus prin cântec şi poezie, pentru că: Aşa ne-ai crescut dragă mamăCu cântecul duios al glasului tău

Åži cu poezia dulce a cuvintelor tale.

Ţie îţi mulţumim şi îţi dăruim toate ca dar de mulţumire pentru ziua ta specială!”

Toţi cei care au participat: preoţii parohiei, credincioşii din Valea Mare, mămici şi bunicuţe, s-au bucurat foarte mult. Chiar copiii care au organizat s-au încurajat şi şi-au propus să mai cânte şi la alte ocazii (până atunci se vor gândi şi la un nume pentru corul lor – sunt bine venite şi sugestiile). Spectacolul s-a încheiat cu multe lacrimi şi aplauze din partea spectatorilor, iar din partea copiilor cu următoarele cuvinte: Mamă dragă, ce-aş putea
să-ţi urez de ziua ta?
Bucurie, sănătate
Mult noroc şi spor în toate
Pace ÅŸi zile senine
Să mă poţi creşte pe mine.

… ÅŸi crede-mă mămico un dar mai frumos nu se putea

Vizualizeaza albumul foto.

2 Răspunsuri la “E ziua ta Mămico …”

  1. pe 15 Apr 2007 la 12:35 am Cristina

    multe felicitari copiilor pentru spectacolul prezentat dar mai ales felicitari celor care au reusit sa ii mobilizeze. mult succes! si la mai mare!!!

Trackback-uri | Comentarii prin RSS

Postează un răspuns