O vară împreună

Valea Mare

21-27.07.2007

Şase zile binecuvântate, pline de viaţă, de bucurie, de acţiune pentru copiii şi tinerii Parohiei „Sf. Mihail Arhanghelul” din Valea Mare, şase zile de campus trăite într-adevăr împreună.

p1060034_resize_resize.JPG
Desfăşurat în perioada 21-27 iunie campusul ,,O vară împreună” a fost coordonat de Pr. Antonio Ferrari şi Pr. vicar Sescu Florin-Petru şi au participat 135 de copii organizaţi în 4 grupe, animaţi de 35 de tineri.

Povestea Pinochio ne-a ghidat pe tot parcursul campusului, fiecare grup purtând nume ale personajelor din poveste: motanii, greieraşii, vulpile şi căluşeii. Cu ajutorul experienţei de creştere a lui Pinochio şi luminaţi de Sf. Scriptură am pătruns în propriile noastre istorii găsind în noi aceeşi luptă de a deveni mai buni, mai umani, mai docili glasului conştiinţei care ne spune întotdeauna să mergem pe drumul cel bun.

Teatrul pregătit de elevii clasei a VII-a, cântecele, bansurile, catehezele, jocurile şi Sf. Liturghie ne-au captivat şi ne-au unit.

Finalul campusului a fost încununat de sf. liturghie solemnă şi spectacolul pregătit de participanţi la care invitaţi de onoare au fost Preasfinţitul Episcop Anton Coşa, fiu al satului, alături de reprezentanţii Fundaţiei ,,Ep. Ioan Duma”.

p1060305_resize_resize.JPGNu a fost uşor, nu a fost superficial ci bine gândit, pregătit şi organizat, implicarea tuturor fiind totală iar satisfacţia pe măsură.

Mulţumim copiilor care au participat, părinţilor care ni i-au încredinţat, tinerilor care s-au implicat într-un astfel de proiect, fraţilor iosefini care ne-au îndrumat, păstorilor care ne-au susţinut, tinerilor actorilor precum şi Fundaţiei ,,Ep. Ioan Duma” care ne-a sprijinit pentru desfăşurarea optimă a campusului.

Articol realizat de Farţade Gabor Bernadeta

Trackback-uri | Comentarii prin RSS

Postează un răspuns