p1010514_resize.jpgDuminică, 10 decembrie, a fost o zi de sărbătoare pentru întreaga comunitate din Valea Mare deoarece, în cadrul Sfintei Lirurghii de la ora 11.00a avut loc depunerea adeziunii tuturor membrilor Acţiunii Catolice. Au depus adeziunea toţi aceea care au dorit să îşi dedice o parte din timpul lor slujirii lui Dumnezeu şi a aporapelui.

Am spus o zi de sărbătoare pentru întreaga comunitate pentru că orice implicare a unor persoane în astfel de grupuri asociative nu se datorează numai persoanelor care au depus adeziunea, dar şi al părinţilor care le-au dat voie să facă acest lucru, în cazul copiilor, al prietenilor care nu au privit cu ochi răi şi nici nu au descurajat pe unul sau altul din prietenii lor care şi-au exprimat dorinţa de a se înscrie în aceast grup, în cazul tinerilor, şi al soţilor înţelegători care i-au permis unuia sau altuia din soţi să participe şi să se implice în astfel de activităţi.

p1010522_resize.JPGAÅŸadar, faptul că ÅŸi anul acest un mare număr de membri ai comunităţii noastre, începând de la cei mai mici ÅŸi terminând cu oamenii mai în vârstă, ÅŸi-au exprimat dorinÅ£a lor în mod public de a sluji mai mult lui Dumnezeu prin intermediul aproapelui, este un rod al comunităţii, un rod al rugăciunilor ÅŸi jertfelor făcute. Membrii AcÅ£iunii Catolice din Parohia “Sfântul Mihail Arhanghelul” din Valea Mare mulÅ£umesc tuturor celor care îi susÅ£in mai ales spiritual, prin rugăciune, dar ÅŸi material pentru ca lucrurile să meargă bine ÅŸi promisiunea pe care au făcut-o să o poată duce cu statornicie la îndeplinire.

Viziteaza albumul foto de la acest eveniment.

Trackback-uri | Comentarii prin RSS

Postează un răspuns