Cartea de oaspeţi

Semnează în cartea de oaspeţi

35 Intrari în “Cartea de oaspeÅ£i”

Pagini: « 4 [3] 2 1 » Show all

 1. 25
  Matei Monica a scris:

  De ce posta dvs electronica (e-mail) nu este valabila? Scrisorile sint returnate.
  Matei Monica.

 2. 24
  isvanca maria alina a scris:

  Criatos a inviat!Cu adevarat am simtit invierea Domnului in acea NOAPTE SFANTA!A fost la fel de placuta procesiunea de la cimitir ca cea dintai!Aici intre straini nu putem decat sa ne amintim cu nostalgie cat de frumoase sunt sarbatorile acasa si cu cata emotie le asteptam!Multumesc Domnului si celor de aici ca am putut fi acasa de Pasti!Toate salutarile si urarile de bine tuturor si Sr Melania Farcas cum pot face rost de adresa ta de mail?ALINA ISVANCA

 3. 23
  jusca a scris:

  GABY din diaspora Salut la toti felicitari pt site(pe care cu greu l-am gasit)

 4. 22
  ioan a scris:

  Ciao fratilor vecini, acum este lansat si site ul fratilor de peste deal : http://www.parohiafaraoani.ro/ . Salutari si Sfinte sarbatori de Pasti!!!

 5. 21
  Ciceu Lenuta & Mihai a scris:

  Felicitari pt. pagina de curind realizata arata ceva mai bine si mai cuprinzator.
  Felicitari tuturor celor care se ocupa de ea si sa stiti ca numai asa ne simtim mai aproape de satul nostru natal. Dumnezeu sa va ajute in continuare sa reusiti ceea ce va propuneti sa realizati si succes la mai multe evenimente.as dori sa stiu daca seminaristul alois ciuraru are vreo adresa de email si puteti sa mi-o trimiteti si mie.(sunt o verisoara de-a lui) pe curind.

  Dumnezeu sa fie cu voi.

 6. 20
  jitaru a scris:

  Ioan 4:23-24: Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte Tatăl.24. Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi în adevăr.”)
  Filipeni 4:19-20 Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos.

  20. A lui Dumnezeu şi Tatăl nostru să fie slava în vecii vecilor! Amin.

 7. 19
  Alois a scris:

  Sunt bucuros sa va comunic, ca pe data de 5 Mai 2007, va avea loc sfintirea mea intru preotie. la Semeinarul din Onesti, prin impunerea mainilor excelentei sale episcop Aurel Perca.
  Desi am aflat ca in aceste zile de 5-6 Mai veti fi la ziua nationala a tineretului din dieceza de Iasi, totusi tin sa va invit sa participati la hirotonirea mea si a colegilor mei, in acesta zi binecuvantata de Domnul.
  Cunoscand indatoriile voastre, cer sa fiti uniti cu mine, in acea zi pe cat posibil in rugaciune.

  Cu stima Fr. Alois Ciuraru

 8. 18
  TEREZA DINU REBECCA a scris:

  ESTE FOARTE EMOTIONANT SA-TI VEZI SATUL DE UNDE AI PLECAT.MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE ISI DEDICA TIMPUL PENTRU A NE INFORMA.PS.CIAO BETI ANTAL CIAO CRISTI ROCA SALUTARI LA TOTI DE LA VERONA.

 9. 17
  Valentin a scris:

  De mult nu mai intrasem pe pagina de web satului, ma gandeam ca nici nu mai este nimic, in schmb mare mi-a fost uimirea sa gasesc o pagina noua. E placuta, are un design frumos si gust. Felicitari pentru noua pagina, nu stiu de cind a fost facut da sper sa mearga inainte.

 10. 16
  pr. Edi Patrascu a scris:

  Felicitari pentru revenire. Chiar daca nu m-am facut prezent pana acum, am vizitat si vizitez destul de des situl vostru. Felicitari din nou pentru efortul de a tine la curent pe toti cei care isi amintesc cu drag de Valea Mare.
  pr. Edi patrascu

Pagini: « 4 [3] 2 1 » Show all