A venit MoÅŸ Crăciun…

p1010973_resize.JPG

 

 

 

Trebuie să recunoaştem că anul acesta venirea lui Moş Crăciun a fost ceva mai anevoioasă deoarece nu a avut parte de zăpada necesară pentru a se deplasa în linişte cu renii săi, totuşi el nu a lipsit de la întâlnirea cu micuţii membrii ai comunităţii noastre. Astfel, în ziua de 25 decembrie, el sa prezentat punctual în faţa copiilor care îl aşteptau cu nerăbdare, imediat după liturghia de la ora 11,oo. Toţi copiii au fost fericiţi să constate că Moş Crăciun există şi îl pot vedea. Momentul artistic deşi nu a fost pregătit înainte, a durat aproximativ 35 de minute timp în care copiii au recitat poezii şi au cântat colinde Moşului. În timpul acesta nu a scăpat nici Moşul fără întrebări, printre care:

- Cu ce a ajuns de la Polul Nord?

- Cum de a folosit avionul şi aeroportul din Bacău şi nu renii săi fermecaţi?

- Unde sunt renii, dacă nu a venit cu el?

- Unde îi sunt spiriduşii şi de ce au fost înlocuiţi de seminarişti?

- Câţi ani a împlinit anul acesta?

- Unde a rămas soţia sa?

- Etc.

Copiii au plecat acasă bucuroşi că au primit cadourile de la Moş Crăciun. Cea mai mare bucurie a fost însă să constate că Moş Crăciun până la urmă există şi nu este doar o invenţie a părinţilor. Acest lucru este sigur de-acum pentru ei, pentru că l-au văzut cu ochii lor.

Vizitează albumul foto realizat cu această ocazie.

Un răspuns la “A venit MoÅŸ Crăciun…”

  1. pe 16 Ian 2007 la 11:10 am Emil

    Pr Florin Sescu,

    Oare exista Mos Craciun?

    Citat:

    Aceasta este “cea mai mare bucurie a fost însă să constate că MoÅŸ Crăciun până la urmă există ÅŸi nu este doar o invenÅ£ie a părinÅ£ilor. Acest lucru este sigur de-acum pentru ei, pentru că l-au văzut cu ochii lor.”?

    Este de neimaginat faptul ca dvs ati ajuns la concluzia aceasta! Dar mai mult de grav este faptul ca dvs puneti in mintile copiilor niste lucruri false care au consecinte vesnice! Nu vada-ti seama ca acesti copii vor devenii maturi si vor intelege faptul ca Mos Craciun este doar o poveste, un basm , este ceva faurit de imaginatia oamenilor?!

    Si cind vor intelege ei ca au fost inselati despre Mos Craciun? oare vor lua in serios cind l-e ve-ti spune despre Dumnezeu?
    Sau oare vor crede ca si Dumnezeu este o poveste, ca si Mos Craciun?

    Credibilitatea dvs este distrusa in momentul in care nu spuneti adevarul!!

    Ce curaj aveti sa calcati in picioare autoritatea parintilor!!! Oare parintii sint minicinosi? Aveti dvs dreptul sa inselati, sa distrugeti credinta copiilor in parintii lor???

    Oare de Craciun copii trebuie sa invete despre Mos craciun? sau despre adevarata semnificatie: ca este ziua in care sarbatorim faptul ca Isus Christos, Dumnezeu adevarat a fost nascut ca sa moara pentru noi, pentru ca sa plateasca plata pentru pacatele noastre! este ziua lui Isus, nu este ziua lui Mos craciun - copii trebuie sa stie ce este fals, ce este o poveste si ce este adevarat!!

    Si noi ca parinti,si dvs ca preot aveti datoria de a le invata si de a le indruma in adevar si nu minciuna!!

    1 Ioan 2:15  Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El.

    Matei 18:6  Dar pentru oricine va face să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atîrne de gât o piatră mare de moară, şi să fie înecat în adâncul mării.

    Matei 18:10  Feriţi-vă să nu defăimaţi nici măcar pe unul din aceşti micuţi; căci vă spun că îngerii lor în ceruri văd pururea faţa Tatălui Meu care este în ceruri.

Trackback-uri | Comentarii prin RSS

Postează un răspuns